Who we are

In accordance with local Bulgarian law this information is provided in Bulgarian language.

Кои сме ние

„натурофис” ЕООД, е търговско дружество, регистрирано в търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 205120767, със седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. “Овча купел” 1, бл. 402 представлявано от Марина Банчева.

Как да се свържете с нас

Адрес: гр. София, ж.к. “Овча купел” 1, бл. 402, вх. Б, тел. 0894890110, email: info@naturoffice.com

What personal data we collect and why we collect it

In accordance with local Bulgarian law this information is provided in Bulgarian language.

Какви лични данни събираме за вас и с каква цел

За да Ви предостави ефективен достъп до нашите услуги “натурофис” ЕООД събира и обработва следната информация за Вас:

  • Име, фамилия, телефон, електронна поща, организация, при попълване на различните формуляри за контакт, поместени на нашата уеб-страница www.naturoffice.com.

How long we keep your personal data and your rights

In accordance with local Bulgarian law this information is provided in Bulgarian language.

Колко време съхраняваме и обработваме вашите данни

Срокът, за който ще бъдат обработвани личните данни е 5 години след прекратяване на договора. Ако лични данни се съдържат в документи, които могат да бъдат обект на данъчен контрол и одит, то те могат да бъдат съхранявани 10 години, считано от 1 януари на отчетния период, следващ отчетния период, за който се отнасят.

На кого можем да предаваме предоставените от вас лични данни

Събраните лични данни могат да бъдат предоставяни на държавни и местни органи във връзка с изпълнение на законови задължения на Доставчика и в кръга на правомощията на тези органи (НАП, КЗЛД, съдебни органи и др.).

Какви са вашите права относно предоставените лични данни

При спазване на българското и европейското законодателство, включително Регламент (ЕС) 2016/679 на ЕС и на Съвета (Общ Регламент за защита на личните данни – GDPR) относно защита на личните данни, можете да упражните следните права:

  • Оттегляне на съгласието за обработване на личните ви данни

Ако не желаете всички или част от вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани от “натурофис” ЕООД вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез искане в свободен текст на имейл адрес info@naturoffice.com.

  • Право на достъп

Можете по всяко време да поискате да ви предоставим информация, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните ви данни, както и, ако желаете, копие от обработваните лични данни, свързани с вас, в електронна или друга подходяща форма. Искането се отправя в свободен текст на имейл адрес info@naturoffice.com. Предоставянето на достъп до данните е безплатно, но “натурофис” ЕООД си запазва правото да наложи административна такса в случай на повторяемост или прекомерност на исканията.

  • Право на коригиране или попълване

Можете по всяко време да поискате да бъдат коригирани неточните или непълни лични данни. Искането се отправя в свободен текст на имейл адрес info@naturoffice.com.

  • Право на изтриване („да бъдеш забравен“)

Вие имате правото да поискате от “натурофис” ЕООД изтриване на част или всички свързани с вас лични данни, а ние имаме задължението да ги изтрием без ненужно забавяне. “натурофис” ЕООД не е длъжен да изтрие личните данни, ако ги съхранява и обработва:

  • за спазване на правно задължение, което изисква обработване, предвидено в правото на ЕС или правото на държавата членка, което се прилага спрямо него, или за изпълнението на задача от обществен интерес, или при упражняването на официални правомощия, които са му предоставени;
  • за установяването, упражняването или защитата на правни претенции.

Искането се отправя в свободен текст на имейл адрес info@naturoffice.com.

  • Право на преносимост

Можете да поискате от “натурофис” ЕООД директно да прехвърли вашите лични данни към посочен от вас администратор, когато това е технически осъществимо. Искането се отправя в свободен текст на имейл адреса, посочен по-горе за контакт.

  • Право на получаване на информация

Можете да поискате от “натурофис” ЕООД да ви информира относно всички получатели, на които личните данни, за които е поискано коригиране, изтриване или ограничаване на обработването, са били разкрити. “натурофис” ЕООД може да откаже да предостави тази информация, ако това би било невъзможно или изисква несъразмерно големи усилия. Искането се отправя в свободен текст на имейл адрес info@naturoffice.com.

  • Право на възражение

Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от “натурофис” ЕООД, които се отнасят до вас.

  • Права при нарушение на сигурността

Ако “натурофис” ЕООД установи нарушение на сигурността на личните ви данни, което може да породи висок риск за вашите права и свободи, ние ви уведомяваме без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.

  • Право на жалба

В случай на нарушаване на правата ви във връзка с обработване на личните ви данни, вие имате право на жалба до Комисията за защита на личните данни. Жалбата може да бъде подадена на хартия или изпратена по пощата на следния адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2. Жалбата може да бъде подадена и по имейл на следния адрес: kzla@cpdp.bg.

Cookies

In accordance with local Bulgarian law this information is provided in Bulgarian language.

Изполване и Политика за „бисквитки“

„Бисквитките“ са кратки текстови файлове или малки пакети от информация, които се съхраняват чрез интернет браузера на вашето крайно устройство (компютър, таблет, лаптоп или мобилен телефон), когато посещавате различни сайтове и страници в интернет. Основната цел на „бисквитките“ е да правят потребителя разпознаваем, когато той се завръща отново на уебсайта. Някои „бисквитки“ имат и по-специфично приложение, като например да запаметяват потребителското поведение на сайта и да улесняват потребителя при ползването на уебсайта. Повече информация за това как функционират „бисквитките“ можете да намерите в интернет.

Как се използват „бисквитки“ на този уебсайт

Ние използваме „бисквитки“ предимно с цел улесняване на ползваемостта на сайта, подобряване на неговата работа и съхраняване на информация за потребителското поведение. При този процес не се съхраняват никакви лични данни, т.е. чрез “бисквитките“ на сайта www.naturoffice.com не може да ви идентифицира като личност, поради което спрямо събирането на тази информация не се прилага закона за защита на личните данни. Събраната информация от „бисквитки“ обикновено се използва в обобщен вид с цел анализ на потребителското поведение на уебсайта, което ни позволява да подобряваме функционалността на сайта, потребителските пътеки и ползваното съдържание.

“Бисквитки” на трета страна

На нашия уебсайт е възможно да има препратки към други сайтове или вградено съдържание от други сайтове, например от Facebook, YouTube, Twitter, Google+ и др. Възможно е при посещаването на тези сайтове или отварянето на съдържанието от тях, да се складират на вашето устройство „бисквитки“ от тези уебсайтове. Именно тези „бисквитки“ се дефинират като „бисквитки на трети страни“, като ние нямаме контрол върху генерирането и управлението на тези „бисквитки“. За това ви съветваме да потърсите информация за тях и за начина им на управление на уебсайтовете на съответните трети страни.

Как можете да управлявате използването на „бисквитки“ от този уебсайт

Всички браузъри позволяват управлението на „бисквитки“ от специално създадена за целта папка на браузъра. Можете да блокирате получаването на „бисквитки“, да изтриете всички или част от тях или да зададете Вашите настройки за предпочитания по отношение на използването на „бисквитки“ преди да инициирате посещение на www.naturoffice.com. Изтриването или блокирането на „бисквитки“ може да повлияе неблагоприятно върху функциите на нашия уебсайт, а оттам и върху вашето потребителско преживяване на него.

Изключване или блокиране на „бисквитки“

Контролирането, изключването или блокирането на „бисквитките“ се управлява от настройките на вашия браузер. По-долу ще намерите линкове с препратки към помощна информация в интернет относно как се извършва контрола на „бисквитки“ в различните видове браузери. Пълната забрана на използването на всички „бисквитки“, може да рефлектира върху функционалното представяне на сайта, неговата ефективност и достъпа до определена информация.

Всички „бисквитки“, които се ползват на този уебсайт се заличават/изтриват автоматично след определен период от време. Този период варира до 365 дни според предназначението на конкретната „бисквитка“.

 

Google analytics

In accordance with local Bulgarian law this information is provided in Bulgarian language.

Google Analytics се предлага от Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Ползваме Google Analytics с предлаганата от Google допълнителна функция за анонимизиране на IP адресите. Google съкращава IP адреса още в рамките на ЕС и само в изключителни случаи в САЩ, като и в двата случая записва само съкратени IP адреси.

Можете да възразите срещу събирането и обработването на данните ви, като изтеглите и инсталирате приставка за браузър от следния линк: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en